Bedrijvenrelaties

Geachte,

U krijgt maandelijks waarschijnlijk heel wat sponsoraanvragen. Het is aan ons om U te overtuigen een studentenvereniging te steunen en dan nog specifiek Farmaceutica. Het beroep van een apotheker, zowel in de officina als in de industrie, zit meer dan ooit in de lift. Werkzekerheid, een goed startloon en tevens een zeer boeiende studie en een boeiend werkveld geven het aantal inschrijvingen een boost. Dit merken wij dagelijks.

Onze vele activiteiten die we organiseren zijn steeds drukbezocht, mede dankzij onze zeer actieve kringwerking. Met het stijgend aantal studenten en het stijgende aanbod aan activiteiten die wij hen aanbieden, stijgen natuurlijk ook onze onkosten. Daarom vragen wij uw steun en heeft U de kans om bij de farmaciestudent en bij de studenten in Leuven in het algemeen naambekendheid te verwerven en meer informatie over uw bedrijf te verspreiden.

De apothekers van morgen kan U specifiek bereiken via logo’s in cursussen en fotoboeken, via het F-magazine, via onze jaarlijkse jobbeurs,… Zo bezorgen wij hen meer informatie over het jobaanbod als apotheker en kan U de diensten van uw bedrijf bekend maken bij hen en zo toekomstige klanten en personeel werven.

Voor interesse en verdere uitleg kan u ons bereiken via:

Bedrijvenrelaties: Lena Malcorps pr.farmaleuven@gmail.com of +32471 13 85 71
Bedrijvenrelaties: Elien De Win pr.farmaleuven@gmail.com of +32479 69 87 55

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijvenrelaties 2017-2018
Farmaceutica Leuven

adres: Herestraat 49 bus 423 (ON2) 3000 Leuven