top of page
Over ons: Leden

Het team

Praesidium.jpg

Farmaceutica vzw is de studentenvereniging van alle Leuvense studenten farmaceutische wetenschappen.

 

Wij bestaan zowel uit het praesidium dat dit jaar Niacine heet en het Facultair Overlegorgaan dat volledig op vrijwilligers draait. Onze vrijwilligers bestaan uit praesidiumleden en mandaten.
Wil je zelf ook helpen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de werkgroepen. Wie weet vind je wel iets voor jou!

 

Wil je meer over ons te weten komen over wie we echt zijn, in welke raden we zitten, welke evenementen we organiseren of welke boeken je nodig hebt? Geniet dan van deze vernieuwde site en kom het allemaal te weten!

Over ons: Welkom

ONZE MISSIE

EVENEMENTEN

Wekelijks organiseert Farmaceutica verschillende fantastische evenementen. In samenwerking met de verschillende comités zijn er zowel feestjes, als culturele en op sport gerichte activiteiten. Met andere woorden, er is voor elk wat wils!

VERTEGENWOORDIGING

Het facultair overlegorgaan van Farmaceutica is de vertegenwoordigings-component binnen alle raden van de faculteit, het departement en de KULeuven centraal. Als onderwijs-vertegenwoordigers proberen wij de belangen van al onze studenten te verdedigen.

ONTWIKKELING

Aan de hand van een jobbeurs, infosessies gegeven door bedrijven en eventuele bedrijfsbezoeken, proberen wij de studenten optimaal voor te bereiden op het latere werkveld. Naast de gebruikelijke activiteiten die focussen op de sociale ontwikkeling, proberen we hier de focus nadrukkelijk te leggen op de professionele ontwikkeling van onze studenten.

Over ons: Lijst

Meer informatie? 

Neem dan zeker een kijkje op deze pagina's!

Over ons: Raad van bestuur
bottom of page