top of page

Bedrijvenrelaties

U krijgt maandelijks waarschijnlijk heel wat sponsoraanvragen. Het is aan ons om U te overtuigen een studentenvereniging te steunen en dan nog specifiek Farmaceutica vzw. Het beroep van een apotheker, zowel in de officina als in de industrie, zit meer dan ooit in de lift. Werkzekerheid, een goed startloon en tevens een zeer boeiende studie en een boeiend werkveld geven het aantal inschrijvingen een boost. Dit merken wij dagelijks.

Onze vele activiteiten die we organiseren zijn steeds drukbezocht, mede dankzij onze zeer actieve kringwerking. Met het stijgend aantal studenten en het stijgende aanbod aan activiteiten die wij hen aanbieden, stijgen natuurlijk ook onze onkosten. Daarom vragen wij uw steun en heeft U de kans om bij de farmaciestudent en bij de studenten in Leuven in het algemeen naambekendheid te verwerven en meer informatie over uw bedrijf te verspreiden.

De apothekers van morgen kan U specifiek bereiken via logo’s in het F-magazine, via onze jaarlijkse jobbeurs, via evenementen… Zo bezorgen wij hen meer informatie over het jobaanbod als apotheker en kan U de diensten van uw bedrijf bekend maken bij hen en zo toekomstige klanten en personeel werven.

Farmaceutica bevindt zich momenteel in een grote professionaliseringsfase. Daarom zijn wij steeds op zoek naar nieuwe partners om ons initiatief te steunen. Hebt u interesse om ons te steunen op eender welke manier om onze doelen te bereiken? Neem dan zeker eens contact op met de comité-leden via pr.farmaleuven@gmail.com

Bedrijvenrelaties: Over ons

Jonathan Wuyts

Bedrijvenrelaties

Elisabeth_edited.jpg

Elisabeth Van Eyken

Bedrijvenrelaties

Bedrijvenrelaties: Leden
2209270100_edited.jpg
bottom of page