top of page

Cultuur

Nu het nieuwe academiejaar van start gaat, staan ook wij van Team Cultuur weer helemaal paraat. Om de zomervakantie nog niet te vergeten, plannen we in oktober al de cultuurreis waarvan je gaat zweten. Maak je klaar voor een ruim aanbod aan activiteiten, cultuur, sfeer, gezelligheid en zon; om nadien van de daken te kunnen schreeuwen dat deze reis niet beter kon.


Tijdens de quiz stellen we jullie kennis op de proef, student Farmacie zijn, is hierbij natuurlijk al een grote troef. Kom genieten op de kaas- en wijnavond, heerlijk en gezond!
En hebben we het jullie al verteld, ook dit jaar staan jullie op de Talentenavond helemaal versteld. Van dans, tot zang, woord en acrobatie, er bevindt zich groot talent in onze Farma-natie.


Mis deze toppers van activiteiten dus zeker niet, maak er een spetterend jaar van en bovenal: geniet! Val je nu al in zwijm voor onze rijm? Verlang je naar meer en hou je van sfeer? Het F-magazine houdt jullie op de hoogte met roddels en weetjes, zelfs diepste geheimen tot favoriete kreetjes.

Cultuur: Over ons
2209270096.jpg

Hanne Saerens

VP Cultuur

Inez Lambrecht

Cultuur

Lotte Wijnen

Cultuur

Julia Stavast

Cultuur

Cultuur: Leden
bottom of page