top of page

Onderwijs

Naast de gezellige TD’s en fakavonden moet er natuurlijk ook wat gestudeerd worden aan onze faculteit. Wie anders dan het onderwijsteam om jullie daarbij te helpen.

Wij zorgen ervoor dat jullie, de farmaciestudenten, vertegenwoordigd worden. Dit doen we door jullie mening te verzamelen en die, zoals je al kan raden, te vertegenwoordigen op verschillende vergaderingen binnen de faculteit en op de algemene vergadering van de studentenraad van de KULeuven (Stura).

Wij zorgen ook voor de omkadering van de jaarverantwoordelijken; met wie we samen deelnemen aan de POC (één van die facultaire vergaderingen), waar we de eventuele problemen per opleidingsonderdeel proberen aan te pakken.

Jullie kunnen met al jullie vragen of problemen omtrent de opleiding bij ons terecht. Wij beantwoorden vragen met veel plezier, of zoeken graag samen met jullie naar een oplossing.

Wij zitten als functie onderwijs standaard in de OOV, Onderwijs Bureau, POC, Faculteitsraad en STURA naast de de vergaderingen van de studentenvereniging, namelijk de PV.

Onderwijs: Over ons
Sophie_edited.jpg
Sem_edited.jpg

Sophie van der Ark

Onderwijs

Sem Drummen

Onderwijs

Onderwijs: Leden
bottom of page